Pályázatíró csapatunk az ország egész területén vállal mezőgazdasági pályázatírást. Célunk, hogy megtaláljuk az Ön és cége számára a legideálisabb pályázati kiírást, és hozzásegítsük az európai uniós támogatások elnyeréséhez.

Mezőgazdasági pályázatírás 2024

2023 januárjától kétéves átmeneti időszak után hazánkban és az európai unióban is elindult az új hétéves támogatási ciklus, amelyben nagy hangsúly kerül a mezőgazdaságra. Az elkövetkező pár hónap jelentős változást hozhat az agrárium számára, amely fejlődési lehetőséget biztosít a szektorban tevékenykedők számára. A pályázati felhívások kidolgozása folyamatban van, a közeljövőben hat új felhívás megjelenését célozták elő, amelyek között számos újdonság is szerepel a korábbi népszerű pályázati célok mellett.

Az új időszak változásai

2023 januárjától kétéves átmeneti időszak után hazánkban és az európai unióban is elindult az új hétéves támogatási ciklus, és egy speciális rendszert hoztak létre a hazai KAP Stratégiai Tervben (un. zöld felépítményt. Az eddigiekhez képest az új időszakban két jelentős változással kell szembe nézni –  2023-tól bevezetésre kerül a kondícionalitás, amely kötelezően betartandó a támogatásokért cserébe minden közvetlen kifizetésben és egyéb érintett támogatásban részesülő számára. Új elemként megjelenik az Agrár Ökológiai program, amely önkéntes alapon választható: a területalapú támogatási forma évente és önkéntesen a teljes üzemméretre lesz igényelhető.

A mezőgazdasági pályázatok célcsoportjai

Pályázatíró csapatunk az ország egész területén vállal mezőgazdasági pályázatírást magánszemélyek valamint kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt. Alapvető célkitűzésünk, hogy üzemmérettől függetlenül minden agráriumban gazdálkodó magas minőségű, teljes körű szolgáltatást kapjon a céljai eléréséhez.

Az alábbi ügyfeleinknek kínálunk teljes körű pályázatírási és utógondozási szolgáltatást:

  • Fiatal gazdák
  • Mezőgazdasági őstermelők
  • Mezőgazdasági főtevékenységű egyéni vállalkozók
  • Mezőgazdasági vállalkozás, KKV-s szereplők számára

Mezőgazdasági pályázatírás

Maga a pályázatírás egy többlépcsős folyamat, amely magába foglalja a pályázatírás előkészítését, a legideálisabb támogatási opció kiválasztását. Szolgáltatásunk az összes olyan feladat ellátását tartalmazza, amely a támogatás elnyeréséhez szükséges:

  • Üzleti terv és pénzügyi terv készítését
  • Támogatási kérelem teljes körű összeállítását
  • Pályázat benyújtását, és hiánypótlás elkészítését

Szaktanácsadás

Teljes körű segítséget nyújtunk a megalapozott döntés meghozatala érdekében. A felmerülő kérdéseire érthető, és személyre szabott válaszokat adunk. A pályázás alatt a naprakész információval szolgálunk, és a folyamat alatt végig kísérjük.

Előzetes konzultáció

Felmérjük az Ön és a cége számára elérhető pályázati lehetőségeket, javaslatot teszünk az igénylehető támogatásokra, valamint az elnyeréshez elengedhetetlen feladatok elvégzésére. A szerződés megkötése előtt tájékoztatást nyújtunk a támogatás igénylésének feltételeivel és a kizáró okokkal kapcsolatosan. Tájékoztatjuk a projekt megvalósíthatásáról valamint a projekt fenntarthatóságáról egyaránt.

Előminősítés

Előminősítést végzünk, hogy felmérjük a reális esélyeket az adott pályázat elnyerésében, tájékoztatjuk az esélyek növelésének lehetőségeiről.

Hitelkérelem írása, hitelügyintézés

Az agrárium számára a vissza nem térítendő támogatások mellett kamatmentes hitel, valamint kedvező kamatozású hitel érhető el. Igény szerint vállaljuk a hitelkérelem megírását, és a hitelügyintézést is lebonyolítjuk.

Projekt utógondozás

A mezőgazdasági támogatásban részesült ügyfeleknek számos kötelezettségnek kell eleget tenni. Igény esetén – utógondozás keretében – tovább segítséget nyújtunk a fenntartási időszak végéig, (pl. a kapcsolódó jogszabályok változásának nyomon követése, a hivatal részére küldendő iratok szerkesztése, helyszíni ellenőrzésekre való felkészítés, illetve azok személyes felügyelete).

Miért érdemes minket választani?

A pályázati rendszer változásait nem könnyű nyomon követni, ezért cégünk leveszi az Ön válláról a terhet, hogy Ön az idejét a vállalkozása fejlesztése és működtetésére fordíthassa. Segítünk kiválasztani, hogy cégének melyik pályázati forrás elérésére van a legnagyobb esélye. Gondoskodunk arról, hogy a támogatási kérelem minden eleme a megszabott határidőre hiánytalanul érkezzen be a pályázatban közreműködő szervezetekhez.

Kérjen ajánlatot pályázati tanácsadási és pályázatírási szolgáltatásainkról!